ȘTIRI

UNDA VERDE pentru noua societate de termoficare din subordinea Primariei Ploiesti! Anunt OFICIAL

[ad_1]

„Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL.

Procedura de înființare a societății Termo Ploiești SRL a fost finalizată, în această dimineață, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului.

La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în Consiliul de Administrație al SC Termo Ploiești SRL, pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la SC Termoficare Prahova.

Primarul Andrei Volosevici a solicitat ca până mâine, cel mai târziu, să îi fie prezentat planul de preluare a personalului.

Municipiul Ploiești așteaptă, încă, de la Consiliul Judeţean Prahova, cedarea CET Brazi și a rețelei primare de termoficare.

Consiliul Judeţean Prahova nu a adoptat, până în prezent, o hotărâre de consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești”.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de administrația ploieșteană.

Articolul UNDA VERDE pentru noua societate de termoficare din subordinea Primariei Ploiesti! Anunt OFICIAL a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

S-ar putea să-ți placă și...