ȘTIRI

OFICIAL: Peste 10.000 de persoane au fost selectate in vederea angajarii, urmare a organizarii Bursei Generale a locurilor de munca

„Îmi doresc ca MMSS și ANOFM să devină, tot mai mult, acel liant între mediul de afaceri și cei care sunt în căutarea unui loc de muncă și au nevoie de sprijin.

În acest sens, astăzi, s-a organizat, la nivel national, Bursa Generală a locurilor de muncă.

Persoanele cu dizabilități și economia socială au avut un loc aparte în cadrul acestui eveniment.

Dacă la alte evenimente de acest gen am fost prezent în alte zone ale țării, astăzi am ales să particip alături de colegii mei din județul Botoșani.

Peste 10.000 de persoane au fost selectate în vederea angajării, în urma Bursei generale a locurilor de muncă, care a avut loc în întreaga țară. La acțiune au luat parte peste 2.000 de agenți economici, care au oferit 33.399 de locuri de muncă și 25.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Printre județele în care au fost angajate cele mai multe persoane se numără Botoșani, Neamț, Constanța, Iași și Maramureș”, a transmis azi ministrul Marius Budăi.

Articolul OFICIAL: Peste 10.000 de persoane au fost selectate in vederea angajarii, urmare a organizarii Bursei Generale a locurilor de munca apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

S-ar putea să-ți placă și...