ȘTIRI

Incepe o noua editie a Simpozionului National „TIMPUL sI OMUL”

[ad_1]

Muzeul Ceasului „Nicolae Simache” Ploiești, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, organizează în perioada 3-4 noiembrie 2022, cea de a XXII-a ediție a Simpozionului Național „TIMPUL ȘI OMUL”- eveniment de anvergură, devenit, iată, minunată tradiție.

Deschiderea lucrărilor simpozionului va avea loc în data de 3 noiembrie 2022, la orele 11°°, în sala Auditorium a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova din Ploieşti, str. Toma Caragiu, nr. 10.

Trebuie știut că la această prestigioasă manifestare anuală participă invitați din țară, specialiști din muzee, cadre didactice din învățământul universitar și preuniversitar, colecționari și pasionați de orologerie, restauratori în domeniu, care vor aborda diferite teme legate de măsurarea timpului, invenţii şi inventatori celebri de ceasuri.

Articolul Incepe o noua editie a Simpozionului National „TIMPUL sI OMUL” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

S-ar putea să-ți placă și...