ȘTIRI

EUTeens4Green a lansat o cerere de candidaturi pentru regiunile Prahova, Gorj, Dolj, Hunedoara, Mures si Galati

[ad_1]

EUTeens4Green este șansa ta de a-ți pune în aplicare ideile în ceea ce privește tranziția verde.

Tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani vor primi sprijin financiar de până la 10.000 EUR pentru a pune în aplicare acțiuni locale în comunitatea lor, în regiunile din Uniunea Europeană cele mai afectate de tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon. La 22 septembrie 2022 s-a lansat o cerere de candidaturi pentru proiectul EUTeens4Green, cofinanțat de Uniunea Europeană. 

Cererea se adresează tinerilor și grupurilor de tineri sau asociațiilor care locuiesc sau își au sediul într-una dintre regiunile vizate de tranziția justă. În cazul României, este vorba despre Gorj, Dolj, Hunedoara, Mureș, Galați și Prahova. Aceștia pot propune orice activitate care va implica comunitatea lor locală în tranziția verde.

Pentru a asigura un proces incluziv și participarea activă a grupurilor defavorizate, consorțiul va coopera cu facilitatorii locali, care îi vor ajuta pe solicitanți să își pregătească, în limba lor, propunerile de proiecte și le vor oferi orientări pe parcursul întregului proiect. În plus, consorțiul organizează webinarii informative de două ori pe săptămână pentru a-i sprijini pe cei interesați să solicite finanțare și a le răspunde la întrebări.

Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor este 3 noiembrie. După anunțarea proiectelor câștigătoare în cursul lunii decembrie, acțiunile vor demara la începutul anului 2023.

Articolul EUTeens4Green a lansat o cerere de candidaturi pentru regiunile Prahova, Gorj, Dolj, Hunedoara, Mures si Galati a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

S-ar putea să-ți placă și...