AFACERI

Descoperă Performanța și Fiabilitatea Capului de Compresor Fiac AB998 de la Toolsboxservices

În căutarea unei soluții eficiente și durabile pentru nevoile tale de compresor de aer? Ei bine, nu căutați mai departe! Vă prezentăm cu mândrie Capul de Compresor Fiac AB998, disponibil exclusiv la Toolsboxservices, partenerul tău de încredere în echipamente profesionale.

Cu o construcție solidă și performanțe remarcabile, Capul de Compresor Fiac AB998 este proiectat pentru a face față cerințelor tale industriale. Acest cap de compresor vine echipat cu două pistoane și este compatibil cu motoare de 7.5 kW (trifazic), oferindu-ți puterea necesară pentru a-ți desfășura activitățile fără probleme.

Una dintre caracteristicile sale distincte este fulia sa cu un diametru generos de 430 mm x 2A (două canale de curea), care nu numai că asigură o performanță optimă, dar contribuie și la o răcire eficientă a capului de compresor. Acest lucru duce la un randament îmbunătățit cu 76% și prelungește durata de viață a echipamentului, economisindu-ți timp și bani pe termen lung.

Cu componente de înaltă calitate, precum baia de ulei și chiulasa din aluminiu, cilindri din fontă cu aripioare de răcire, și supape din inox, Capul de Compresor Fiac AB998 este construit pentru a rezista și a performa la standarde ridicate în medii industriale exigente.

În plus, întreținerea acestui cap de compresor este simplă și convenabilă. Schimbul de ulei este recomandat să se facă odată la 6 luni, iar curățarea filtrului de aer lunar va asigura o funcționare optimă pe termen lung. Pentru a obține turatia corectă, poți achiziționa opțional fulia de la motor, asigurând astfel funcționarea perfectă a echipamentului tău.

Cu specificații impresionante, inclusiv o presiune maximă de 10 bar și un debit de aer aspirat de 1070 l/min, Capul de Compresor Fiac AB998 este alegerea ideală pentru sarcinile tale de compresor de aer.

Nu mai sta pe gânduri! Alege performanța și fiabilitatea cu Capul de Compresor Fiac AB998 de la Toolsboxservices. Comandă acum și experimentează nivelul următor al productivității în activitățile tale industriale!

Comandă acum Capul de Compresor Fiac AB998 de la Toolsboxservices

S-ar putea să-ți placă și...